Meny 1
Lax- och Räkbakelse
****
Örtmarrinerad Oxfile med rödvinssky potatisterrin
Meny 2
Löjromsentré
****
Rosmarin och Timjanmarrinerat Reninnanlår med portvinsskysås, gräddstuvade trattkantareller och Rotfruktsbakelse
****
Gammeldags vaniljglass med varma hjortron i rånkorg
Meny 3
Västerbottensostpaj med sikrom
****
Lammracks med timjan och vitlökssky och rostade rotsaker
****
Säsongens bär med zabangone
Meny 4
Rensteks Mousse på kavring
****
Ädelostfylld Lax med pommesduchess och sparris
****
Glass och bär i Knäckkorg
Meny 5
Gravlaxtallrik
****
Helstekt Oxfile med potatis Jacksson och kryddsmör
****
Chokladpaj med Whiskygrädde
Meny 6
5 rätters gourmémiddag utvunnen av
Norrländska Råvaror
Fiskromsentré
Löjrom från Kalix, Sikrom och Laxrom serverad med Creme Fraiche, rödlök och tunnbröd från Lövånger
****
Rensteksmousse på kavring
Rensteksröra smaksatt med pepparrot
****
Sherrydoftande Shiitakesoppa serveras med västerbottenssticks
Sherrydoftande soppa på Shiitakesvamp odlad i Kirunagruvan. Serveras med västerbottenostgrattinerad lövångertunnbröd
****
Ört och limemarrinerad Fjällröding med potatismuffins, rödbetor och sockerärtor
Ungsbakad Fjällröding med ett täcke av örter och lime serverad med potatismuffins och smörstekta rödbetor och sockerärtor.
****
Varma hjortron serverade med gammeldags vaniljglass i knäckkorg.
Bufféförslag 1
Vitlöks och timjansdoftande fläskfilé
Sweetchili och soyamarinerad kycklingfilé
Rostbiff
Potatisgratäng alt. potatissallad
Västerbottenspaj
Grönsallad
Tomatsallad
Tzatziki
Fetaostcreme